dijous, 2 de juny del 2011

Veure pardals, veure ocells.

L'altre dia, amb la Murta vam decidir anar a veure ocells; binocles, guia d'ocells, i pal de caminant, esmorçar i aigua! El destí era el punt d'observació d'ocells del Parc Natural de l'Alt Pirineu, a l'embassament de la Torrassa...el castell de fusta...El camí, és genial per fer en família, passem cavalls, pescadors, grans xops i finalment la torre d'observació que és un gran reclam pels infants.

Certament pel camí no vam trobar cap ocell, però ens vam divertir molt mirant amb els binocles als pescadors i a les muntanyes. Pel camí vam trobar una noguera gegantina i també un salze enorme. També vam bufar "uelets", que són unes flors cotonoses que si les bufes amb força marxen volant!

Una vegada a la torre, vam pujar a veure ocells, però novament vam difrutar més amb les vistes de l'embassament i dels cartells que allí hi ha. Encara vam poder veure neu als cims i estant allí van aparèixer els nostres amics, la família Pou, que sense que nosaltres ho sapierem ens van venir a buscar! quina sorpresa! Així que la excursió va acabar compartint amb ells una excepcional llimonada casera que havia fet l'Anna!
Una excursió fantàstica i molt xula!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada