diumenge, 4 de setembre del 2011

NUMEROS DE LIJA CASSOLANS

Murta ja coneix prou bé els números, al curs Montessori
(www.montessoricanela.es/index/Montessori.html) que vaig fer aquest estiu ens van mostrar entre altres coses els numeros de lija, hem fet uns cassolans...


Que bonic poder tocar els numeros, sentir-los...li hem ficat un plat amb pa ratllat perquè puga traçar, a veure com va....

5 comentaris:

  1. Tornem a intentar penjar comentaris al vostre bloc. Si el podeu llegir és que l'hem encertat!!!!
    Una abraçada ben forta ( que no ens vam poder acomiadar!) que passeu una tardor ben bona tots quatre, quan ens tornarem a trobar esperem compartir tants bons moments com els d'aquest estiu!

    ResponElimina
  2. Ei!!! que només em deixa penjar com anònim...i no ho som!!! Petons del Lluís, Pilar, Ariadna i Martina.

    ResponElimina
  3. que bé que us han quedat! Ara a fer números, amb pintura, amb guixos al terra, amb el dit a la sorra de la platja, amb cordills,...bona tornada! us trobarem a faltar molt!

    ResponElimina
  4. Salut Ariadna, Martina, Lluís i Pilar!!!! Quina alegria rebre un comentari vostre! Ens va saber greu no despedir-nos però així menys peneta! Per nosaltres ha estat genial tenir-vos i compartir. Sort i salut amb l'any i amb els blogs ens anem seguint un poc millor. Un bset ben fort a tots quatre dels quatre!!
    Mua!!!
    xv,cr,mt,ss

    ResponElimina
  5. Que bé Anna! has penjat noves entrades molt xules al teu blog, estàs feta una crack no se d'on treus tant temps i tanta energia. Un bset i gràcies pel comentari...van quedar bé pq tu ens vas tirar una mà!!
    xv

    ResponElimina