diumenge, 5 de febrer del 2012

Cap de setmana de neu i titelles...de pedra!

Salut a totes i tots! Per fi sembla que ha arribat l'hivern i estem contents no només perquè des del balcó de casa veiem la Mariola nevada sinó perquè és necessari el fred per a que després arribe i s'aprecie el bon temps! Cada cosa té el seu moment i el seu cicle.
Aquesta entrada la volem dedicar al teatre de titelles que vam veure ahir dissabte. Un espectacle magnífic que recomanem molt molt. Una persona molt agradable ens va deleitar amb les seues mans i la seua imaginació (i també la guionista per descomptat). L'artiste Tian Gombau, i la guionista, Rosa Díaz. La companyia "El teatre de l'home dibuixant" i l'espectacle "Pedra a pedra". Només trenta minuts, que es fan curts i que són la mar de delicats i bonics...quasi tot amb pedres i amb restes del que es pot trobar a la platja.

http://www.homedibuixat.com/



Tot això ens ha recordat que a l'estiu, un dia passejant pel riu, Murta va trobar una pedra amb forma de vaixell...era cert, tenia forma de vaixell de vapor. Així que la vam portar a casa i la vam pintar. Va quedar xula, i de quan en quan la fem viatjar pel mar tranquil del menjador. I després de veure aquest espectacle ens va quedar claríssim que totes les pedres expliquen alguna història!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada